Our Drones

We hebben onlangs onze vloot geüpgraded door afscheid te nemen van onze vertrouwde DJI Inspire en Mavic Pro en plaats te maken voor het krachtige werkpaard dat de Mavic 3 Pro is. Waarom deze switch, vraag je je af? Nou, laten we het voor je op een rijtje zetten.

Allereerst heeft de Mavic 3 Pro niet één, maar drie ongelooflijke lenzen. Er is de brede 24mm Hasselblad-lens met een f/2.8-diafragma en een resolutie van 20 MP, perfect voor die uitgestrekte landschapsopnamen. Dan is er de middelgrote 70mm-lens met een f/2.8-diafragma en een indrukwekkende resolutie van 40 MP, die ons die extra details geeft. En voor de verre onderwerpen komt de 166mm telelens met een f/3.4-diafragma en een resolutie van 12 MP om de hoek kijken, zodat we niets missen.

Mavic 3 Pro

Vliegtijd? Ja, de Mavic 3 Pro heeft het in overvloed. We kunnen langer in de lucht blijven en meer van die adembenemende momenten vastleggen zonder voortdurend batterijen te hoeven wisselen.

En dan het strakke, lage profielontwerp. Deze drone is gemakkelijker mee te nemen en minder opvallend, wat ideaal is voor die lastige shots waarbij je niet op wilt vallen.

Als het om video gaat, stelt de Mavic 3 Pro niet teleur. Hij kan 4K-video opnemen tot 120fps en 1080p tot een verbluffende 200fps. Nog meer detail nodig? Wat dacht je van 5K-video tot 50fps. Bovendien, met 10-bit D-LOG krijgen we die rijke, levensechte kleuren die onze opnames echt laten opvallen.

Kortom, de Mavic 3 Pro is voor ons een game-changer. Het zit boordevol functies die ons helpen de grenzen van wat mogelijk is in luchtfotografie en videografie te verleggen. We zijn enthousiast om te zien welke nieuwe hoogten we kunnen bereiken met dit geweldige stukje technologie.